• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • Wim  Jennes gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Previous Next

De onderneming

Jennes Financial Coaching (JFC) is een exponent van de nieuwe financiële wereld; innovatief en transparant. Samen met de cliënt zoeken de coaches naar passende oplossingen voor financiële vraagstukken. De positie van traditionele tussenpersoon is bewust verlaten. Zowel cliënt als maatschappij dienen is in de filosofie van Wim Jennes een onmogelijke spagaat. Het belang van de cliënt staat bij Jennes Financial Coaching meer dan centraal, op geen enkele wijze gedreven door provisies of bonussen.

Als na inventarisatie en analyse de coach een advies formuleert met een productoplossing, dan is dat product vrij van belangen de beste oplossing voor de cliënt en hoeft de cliënt zich geen zorgen te maken wat de belangen van de coach zijn in de keuze voor een product of een maatschappij. Bij complexe financiële producten heeft de wetgever al het systeem van fee ingevoerd en dient de cliënt de diensten van de adviseur zelf te betalen in plaats van de ondoorzichtige en exorbitant hoge doorvergoedingen van provisies aan de adviseur door de maatschappijen. Advies- en bemiddeling door de adviseur is echt veel goedkoper en zichtbaar voor de cliënt geworden. Dat is een goede ontwikkeling.

Bij schadeverzekeringen kiest JFC vrijwillig voor het systeem van abonnementen: volledig provisievrije verzekeringen (20%-25% goedkoper) in combinatie met een vaste vergoeding voor de werkzaamheden van de verzekeringscoach. Wim Jennes heeft nooit begrepen waarom bijvoorbeeld een autoverzekering voor een dure auto met een dure premie veel meer verdiensten oplevert dan een goedkope auto met een goedkope premie. Dat is toch vreemd ! Het werk is precies hetzelfde. Dit soort prikkels zijn bij een vast abonnement niet meer aan de orde. “En ik kan verklappen dat in de meeste gevallen de schadeverzekeringen fors goedkoper zijn en veel meer het belang van de cliënt dienen”, aldus Wim Jennes.

Diensten

Particuliere verzekeringen
Bedrijfsverzekeringen
ZZP verzekeringen
Financiering
Coaching & Advies

Verzekeren

Autoverzekering
Gezinspakket
Uitvaartverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering

Hypotheek

Hypotheek Amstenrade & omgeving
Overwaarde hypotheek
Starterslening
Maximale hypotheek
Actuele hypotheekrentes

Klantenservice

Terugbelservice
Afspraak maken
Schade melden
Klacht melden
Downloads