• image
  • image
  • image
  • Wim  Jennes gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
  • image
  • image
Previous Next

NHG

Met de Nationale Hypotheek Garantie kunt u verantwoordelijk, voordelig en veilig een hypotheek afsluiten voor de aankoop of verbouwing van een woning. De NHG is een garantie van Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), die tot doel heeft een gunstig klimaat te creëren voor de financiering van het eigen woningbezit in Nederland.


Voordelig

Doordat de hypotheekverstrekker via NHG altijd de garantie heeft dat zij haar geld ontvangt, krijgt de hypotheeknemer een flinke korting op de hypotheekrente. Dit kan soms oplopen tot 0,8%. Op de hele looptijd van de hypotheek scheelt dat vele duizenden euro’s.

Doordat jij aan strikte voorwaarden dient te voldoen om in aanmerking te komen voor NHG, weet je zeker dat je niet teveel leent. Dit komt doordat de inkomensnormen opgesteld zijn door het NIBUD. Het NIBUD heeft bepaald dat er maar een bepaald percentage van het inkomen aan woonlasten besteed mag worden.

Als de woning gedwongen verkocht zou moeten worden en je hebt er alles aan gedaan op de restantschuld zoveel mogelijk te beperken, dat wordt deze restantschuld kwijtgescholden, Dit gebeurt alleen als je buiten eigen schuld om in de problemen bent geraakt. Voorbeelden hiervan zijn werkloosheid, relatiebreuk of arbeidsongeschiktheid.

Al met al biedt NHG veel voordelen. Om te weten of je in aanmerking komt voor NHG, kunt je vrijblijvend contact opnemen met onze hypotheek coach.

Diensten

Particuliere verzekeringen
Bedrijfsverzekeringen
ZZP verzekeringen
Financiering
Coaching & Advies

Verzekeren

Autoverzekering
Gezinspakket
Uitvaartverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering

Hypotheek

Hypotheek Amstenrade & omgeving
Overwaarde hypotheek
Starterslening
Maximale hypotheek
Actuele hypotheekrentes

Klantenservice

Terugbelservice
Afspraak maken
Schade melden
Klacht melden
Downloads