Mijn persoonlijke reis naar carrièregroei en zelfontwikkeling

Hallo allemaal! Mijn naam is Aisha Jansen. Sinds 2020 werk ik bij Jennes Financial Coaching. Naast mijn werk ben ik ook een trotse moeder van een prachtige dochter en ben ik om de week ook nog eens een bonusmoeder. In deze blog leren jullie mij een beetje kennen en vertel ik over mijn drastische carrièreswitch.

Van zelfstandige naar Jennes Financial Coaching.

Vier jaar geleden was ik een zelfstandig ondernemer. Ik werkte in een totaal andere branche, maar voelde me steeds minder op mijn plek. Ik begon met tegenzin naar mijn werk te gaan en merkte dat de werkwijze bij mijn opdrachtgever me niet meer aansprak. Ik lag nachtenlang wakker en besefte dat ik dit niet voor de rest van mijn leven ging volhouden. Geld is in de economie van tegenwoordig met de huidige inflaties zeker belangrijk, maar mijn gevoel en hoe ik 's ochtends opsta zijn dat nog veel meer!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en groeimogelijkheden besloot ik mijn koers drastisch te veranderen. Na het doorzoeken van vacatures op Indeed, stuitte ik op een interessante functie bij Jennes Financial Coaching. De beschrijving en verantwoordelijkheden spraken me aan en ik voelde een enorme drive om nieuwe dingen te leren. Ondanks het gebrek aan ervaring en diploma's, besloot ik een sollicitatie te sturen. Enkele dagen later werd ik gebeld voor een kennismakingsgesprek en tot mijn verbazing klikte het meteen. De baan was voor mij!

In de afgelopen drie jaar bij Jennes Financial Coaching heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en de noodzakelijke diploma’s gehaald. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn beslissing om het roer om te gooien.

Elke dag leer ik van de waardevolle kennis die Wim met mij deelt en van de ervaringen en situaties waar ik mee te maken krijg. Ik vind het geweldig om uit te zoeken hoe ik u kan helpen de gewenste risico's zo goed mogelijk af te dekken, tegen de juiste prijs. Ook ga ik graag aan de slag met berekeningen en zoek ik naar oplossingen voor financiële problemen.

Mijn persoonlijke reis heeft me doen beseffen hoe belangrijk zelfontwikkeling is voor persoonlijke groei en carrièresucces. Door de moed te hebben om mijn comfortzone te verlaten en een nieuwe weg in te slaan heb ik mijn plek gevonden en ben ik constant bezig met het vergroten van mijn kennis en vaardigheden. Mijn ervaring van de afgelopen jaren heeft me laten zien dat het nooit te laat is om een nieuwe weg in te slaan en te streven naar persoonlijke groei. Het nemen van risico's en het investeren in jezelf kunnen leiden tot geweldige kansen en voldoening in je carrière.

Naast mijn professionele groei en toewijding aan mijn carrière bij Jennes Financial Coaching, heb ik ook geleerd om een gezonde balans te vinden tussen werk en vrije tijd. In mijn vrije tijd geniet ik er enorm van om met mijn paard door de bossen te rijden en met de kinderen te gaan wandelen. Deze activiteiten geven me een gevoel van vrijheid en ontspanning, en het stelt me in staat om even helemaal los te komen van de dagelijkse drukte. Door tijd vrij te maken voor deze activiteiten, realiseer ik me dat persoonlijke ontwikkeling niet alleen plaatsvindt op de werkvloer, maar ook in de vrije tijd. Het is belangrijk om ruimte te creëren voor activiteiten die ons energie geven, ons helpen te ontspannen en onze passies te volgen.

Dus, terwijl ik mijn carrière nastreef en groei bij Jennes Financial Coaching, koester ik ook mijn vrije tijd en de activiteiten die me vreugde brengen.


Nu weten jullie weer een klein beetje meer over mij! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn blog te lezen.

Misschien zijn deze berichten ook interessant:

jennes financial coaching blog aisha jansen
Mijn persoonlijke reis naar carrièregroei en zelfontwikkeling
Hallo allemaal! Mijn naam is Aisha Jansen. Sinds 2020 werk ik bij Jennes Financial Coaching. Naast mijn werk ben ik ook een trotse moeder van een prachtige dochter en ben ik om de week ook nog eens een bonusmoeder. In deze blog leren jullie mij een beetje kennen en vertel ik over mijn drastische carrièreswitch.… Lees verder Mijn persoonlijke reis naar carrièregroei en zelfontwikkeling
De start van Jennes Financial Coaching
Ervaring, goede medewerkers, diploma’s, vergunningen, (product)kennis, agentschappen, netwerken en relaties, website, social media enzovoorts. Bij Jennes Financial Coaching (JFC) is alles voorhanden om een goed en professioneel advies te krijgen. Dat is echter voor mij niet voldoende. In tijden van weleer, waarin alles nog mogelijk was in de financiële wereld, startte ik mijn carrière. De… Lees verder De start van Jennes Financial Coaching
RTL Z bij het hypotheektheater
Ook bij de redactie van RTL-Z is het opgevallen, het hypotheektheater van Jennes Financial Coaching (JFC); een interactief en innovatief communicatiemodel voor financiële producten. Op 19 augustus stond de regisseur en cameraman van RTL-Z voor de deur. Spannend.   Een half jaar geleden kreeg ik van Wim Jennes de vraag om als projectmanager voor JFC… Lees verder RTL Z bij het hypotheektheater