Maak kennis met ons hypotheektheater!

Het hypotheektheater van Jennes Financial Coaching is een unieke manier voor starters op de woningmarkt om goed beslagen ten ijs te komen. Geen uren surfen meer op internet om de juiste informatie te vinden en dan nog twijfelen of je de goede beslissing neemt.

Een hypotheek is helemaal niet moeilijk, maar een passende hypotheek toegekend krijgen in de enorme massa van regels, wetten en keuzes is echt ingewikkeld. Onze hypotheekcoach Wim Jennes helpt u op weg.


In het hypotheektheater wordt op een leuke en interactieve manier informatie gegeven over alles wat je moet weten van jouw eerste hypotheek. Binnen een uurtje ben je goed voorbereid voor dit financiële avontuur.Bestel hier uw kaartjes voor het hypotheektheater

Hier kunt u kaartjes bestellen voor het hypotheektheater. De kaartjes zijn puur bedoeld als reservering - ze zijn namelijk gratis! Als u hier uw gegevens achterlaat en aangeeft hoeveel ​plaatsen u wilt reserveren, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een geschikte datum in te plannen.

Onze Hypotheekcoach is Wim Jennes. Dé vertrouwenspersoon voor starters, doorstromers, oversluiters en senioren; één brok ervaring, kennis, een rustpunt en vooral: een gelijkwaardige gesprekspartner.