Dé Spaarcoach

In economische termen is ‘sparen’ het ‘niet besteden van inkomen.’ Prima! Reserveer dat deel en probeer zo veel mogelijk rente krijgen. Hier is weinig op aan te merken, maar dat is niet waar onze Spaarcoach warm van wordt.

De Spaarcoach kijkt breder en combineert expertise en ervaring op alle financiële werkterreinen, zoals hypotheken, lenen, verzekeren en belastingen. De Spaarcoach van Jennes Financial Coaching denkt ‘out-of-the-box’.

Besparen is ook sparen, zo is het adagium van de Spaarcoach. Vaak is het rendement van besparen hoger dan van sparen. Een doorverwijzing naar de Hypotheekcoach of de Verzekeringscoach is misschien niet waar je meteen aan denkt, maar misschien is extra aflossen op de hypotheek wel interessanter dan sparen. Denk ook aan energiebesparende voorzieningen of bancaire lijfrente voor aanvulling van jouw inkomen later.

Bij Jennes Financial Coaching is de Spaarcoach de ideale gesprekspartner, die ver buiten de reguliere ‘spaarhorizon’ kijkt en met tal van ideeën het beste resultaat probeert te behalen. Maak daarom een afspraak.