• image
  • image
  • Wim  Jennes gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Dé Hypotheek Coach

Om een huis te kopen of te verbouwen moeten belangrijke financiële beslissingen genomen worden. Sommigen doen dat één keer in het leven, anderen verhuizen regelmatig en worden vaker met dit soort beslissingen geconfronteerd. Het is erg moeilijk om een dergelijke beslissing zelfstandig te nemen of de consequenties op lange termijn te kunnen overzien. .

De hypotheek coach heeft ‘het klantbelang centraal’ in zijn DNA gegroefd. De coach praat met jou met een ‘open mind’ en wijst je op de risico’s en gevaren. Op deze manier geeft de hypotheekcoach een advies op maat: de juiste geldverstrekker met het juiste product en de juiste diensten, afgestemd op de huidige en toekomstige situatie.

Zoveel vragen als je een huis wilt kopen en als je een hypotheek nodig hebt. Maar wie kan nu de juiste antwoorden geven. Juist ja, onze hypotheek coach. Hoeveel kun je lenen en wat kost dat per maand ? Kan de hypotheek ook betaald worden als jij arbeidsongeschikt of werkeloos wordt ? Wat moet je doen als de huizenprijzen dalen ? Hoe lang wil je de rente vastzetten en wat is de beste keuze als de rente daarna gestegen is ? Wat te doen als er sprake is van een relatiebreuk ?

Diensten

Particuliere verzekeringen
Bedrijfsverzekeringen
ZZP verzekeringen
Financiering
Coaching & Advies

Verzekeren

Autoverzekering
Gezinspakket
Uitvaartverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering

Hypotheek

Hypotheek Amstenrade & omgeving
Overwaarde hypotheek
Starterslening
Maximale hypotheek
Actuele hypotheekrentes

Klantenservice

Terugbelservice
Afspraak maken
Schade melden
Klacht melden
Downloads