Dé Verzekeringscoach

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een klein moment van onoplettendheid of gewoon domme pech kan genoeg zijn om grote schade te veroorzaken.

In Nederland zijn er tal van verzekeraars en verzekeringsproducten om deze schades te compenseren. Natuurlijk kun je dat allemaal zelf online regelen. Dat is prima, maar voldoet het ook aan jouw verwachtingen als er bijvoorbeeld daadwerkelijk sprake is van een schade?

Bij Jennes Financial Coaching biedt de Verzekeringscoach uitkomst. Zij gaat in een persoonlijk gesprek samen met jou op zoek naar de gevaren en risico’s in jouw leven en omgeving. Welk risico is acceptabel en welk risico wil je afdekken? Welke risico’s kunnen vermeden of beperkt worden? Ontstaat er dan toch schade dan sta je niet alleen, maar helpt de Verzekeringscoach met de afhandeling.

Het bijzondere van onze werkwijze is dat in de premies voor de verzekeringen bij Jennes Financial Coaching geen provisies verwerkt zijn. Dat scheelt 20% tot 30%. Daartegenover staat een vaste vergoeding die onafhankelijk is van het verzekerde belang. Zo heb je de garantie dat de Verzekeringscoach alleen in jouw belang werkt. Maak daarom een afspraak.