Dé Leencoach

Soms is de maand net iets te lang. De wasmachine gaat kapot als het niet goed uitkomt. Soms heb je gewoon een buffer nodig of misschien heb je plannen, die om een financiële injectie vragen. Denk aan een nieuwe auto of een eigen bedrijf.

Misschien kan jouw bank uitkomst bieden of kun je online een lening lospeuteren, maar is dat de juiste oplossing voor jouw financieringsbehoefte ? Profiteer je dan van de beste voorwaarden, laagste rente en passende looptijd?

Bij Jennes Financial Coaching staat de Leencoach jou kosteloos ter beschikking. Samen wordt besproken wat de leenbehoefte is en of een lening wel een goede oplossing is. Natuurlijk is het ook belangrijk of de rente en aflossing zonder problemen betaald kunnen worden. Dan gaat de  Leencoach aan de slag en bespreekt de aanvraag met een onafhankelijke specialist die alle kredietmaatschappijen tot zijn beschikking heeft. Hij selecteert dan de beste drie aanbiedingen in Nederland. Je weet dan zeker dat de laagste rente en de beste voorwaarden voor jou zijn.

Geen online gezoek en dan nog niet zeker weten of je een goede keuze maakt. De Leencoach van Jennes Financial Coaching ondersteunt je bij de keuze en stuurt actief bij als betere alternatieven tot de mogelijkheden behoren. Maak daarom snel een afspraak.