• image
  • image
  • Wim  Jennes gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Dé Leen Coach

Let op! Geld lenen kost geldEventjes krap bij kas ? Niet genoeg tijd gehad om te sparen ? Onverwacht een tegenvaller die er even niet bij kan ? Natuurlijk is het altijd beter om met eigen middelen dit probleem op te lossen, maar soms gaat het even niet.

Gelukkig kan onze leencoach dan dikwijls een oplossing bieden. Eerst wordt gekeken wat de wensen en de doelstellingen zijn en goed onderzocht of er ruimte is in het inkomen om een lening of een krediet te kunnen betalen.
De leencoach zal erop toezien dat er geen onverantwoorde leen risico’s worden genomen en dat de lening ook afgelost kan worden. Pas als de financiële mogelijkheden goed zijn geïnventariseerd en de leenbehoefte en risico’s goed in kaart zijn gebracht zal de leencoach op zoek gaan naar het juiste product.
Wordt het een persoonlijke lening of een doorlopend krediet ? Of misschien een lease of huurkoop ? Een seniorenlening of een studentenkrediet ?

Jennes Financial Coaching adviseert en bemiddelt in vele financieringsvormen bij diverse kredietinstellingen. Speciaal voor cliënten met een Excellent abonnement bij Jennes Financial Coaching kan de leencoach een korting op de te betalen rente regelen. Reden te meer om snel contact op te nemen.

Diensten

Particuliere verzekeringen
Bedrijfsverzekeringen
ZZP verzekeringen
Financiering
Coaching & Advies

Verzekeren

Autoverzekering
Gezinspakket
Uitvaartverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering

Hypotheek

Hypotheek Amstenrade & omgeving
Overwaarde hypotheek
Starterslening
Maximale hypotheek
Actuele hypotheekrentes

Klantenservice

Terugbelservice
Afspraak maken
Schade melden
Klacht melden
Downloads