• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • Wim  Jennes gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Previous Next

Dé Spaar Coach

Sparen is van alle tijden. Iedereen weet wat bedoeld wordt met sparen, toch ? Of zijn we het misschien een beetje verleerd. Eerst sparen en dan consumeren. Zo was het toch ?

In de welvaartsjaren rondom de eeuwwisseling raakten we gewend aan consumeren en dan pas sparen (oftewel lenen). Inmiddels kijken we daar weer anders tegen aan en is sparen weer een kernwaarde geworden in de financiële huishouding. En dat is goed.

Onze spaarcoach kijkt breder naar het begrip sparen. Geld opzij zetten en houden voor onverwachte uitgaven, is een belangrijke basis. Maar ook doelsparen staat weer in de agenda. Hoe financier ik een lange gekoesterde wens, zoals een nieuwe auto of een wereldreis ? Een ander zeer belangrijk thema in het financiële huishoudboekje is sparen voor fundamentele levensbehoeften. De overheid trekt zich terug en begrippen als pensioensparen en zorgsparen zijn niet vreemd meer. En wat dacht je van sparen om de opgebouwde schulden toch maar af te lossen ?

Zeer belangrijk wordt ook sparen voor de eigen woning. Zonder een flink bedrag aan eigen geld is het binnenkort voor starters op de woningmarkt of doorstarters met restschuld een kansloze missie om een nieuwe woning te kopen.

De spaarcoach inventariseert met jou de wensen en de prioriteiten en berekent de haalbaarheid.

In de visie van onze spaarcoach is sparen niet alleen geld opzij leggen, maar ook minder geld uitgeven, oftewel besparen. Geld dat niet uitgegeven hoeft te worden, kan aangewend worden voor belangrijkere zaken, zoals pensioensparen en zorgsparen.

Sparen is niet meer oubollig of ouderwets. Sparen is onvermijdelijk en moet ingebouwd weer worden in het maandelijkse uitgavenpatroon. De spaarcoach van Jennes Financial Coaching helpt je op weg, zoekt naar alternatieven, vergelijkt mogelijkheden en legt zo nodig de vinger op de zere plek. Neem daarom snel contact op voor een uitgekiend (be)spaar advies met Jennes Financial Coaching.

Diensten

Particuliere verzekeringen
Bedrijfsverzekeringen
ZZP verzekeringen
Financiering
Coaching & Advies

Verzekeren

Autoverzekering
Gezinspakket
Uitvaartverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering

Hypotheek

Hypotheek Amstenrade & omgeving
Overwaarde hypotheek
Starterslening
Maximale hypotheek
Actuele hypotheekrentes

Klantenservice

Terugbelservice
Afspraak maken
Schade melden
Klacht melden
Downloads