• image
  • Wim  Jennes gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Dé Verzekerings Coach

Met verzekeringen worden risico’s die u niet zelf kunt of wilt dragen opgelost. Maar aan welke risico’s moet u dan denken ? En zijn er ook risico’s waar u niet zo één, twee, drie aan denkt ? Onze verzekeringscoach komt met u praten en samen kijken naar uw persoonlijke situatie. Hij komt geen producten verkopen, maar risico’s en wensen onder de loep nemen en daar zo passend mogelijke oplossingen voor zoeken tegen zo laag mogelijke premies.

Een andere kijk, maar vooral goedkoper.
Jennes Financial Coaching heeft een andere kijk op verzekeringen. De prijs van een verzekering is de premie. Tenminste dat dacht u wellicht. De premie, zoals u deze kent, bestaat echter uit de kosten om het risico te dekken en de kosten om de verzekering aan u te verkopen en voor u te beheren. Dit laatste is de provisie voor de adviseur.

Een verzekeringscoach denkt daar anders over. De provisie is namelijk steevast een percentage van de premie en dat is op z’n minst opzienbarend. Want hoe hoger een premie is, hoe meer provisie u betaalt. Ook al is het werk hetzelfde. Neem als voorbeeld een autoverzekering. De premie voor een dure Mercedes is veel hoger dat de premie voor een goedkope Daihatsu. Uw tussenpersoon of verzekeringsagent verdient wel zeker vijf keer zo veel aan de verzekering van de Mercedes, terwijl zijn dienstverlening exact hetzelfde is. Da’s toch raar.

Wist u bijvoorbeeld dat elke keer als u premie betaalt, dat dan 20% - 25% van die premie overgemaakt wordt naar de adviseur ? En hoe hoger de premie, hoe meer de adviseur verdient.

Onze overtuiging
Wij hebben de overtuiging dat de premie en de provisie uit elkaar gehaald moeten worden. Bij Jennes Financial Coaching betaalt u een premie waarin geen provisie zit verwerkt. Daarom zijn de premies altijd 20% - 25% goedkoper.

Voor de diensten die de verzekeringscoach u levert kunt u kiezen uit een aantal abonnementen. Deze abonnementen komen overeen met de mate waarin u advies en begeleiding wenst. Maar hoe dan ook, het zijn vaste bedragen, die niet stijgen als de premies stijgen. Zo bent u er zeker van dat geen andere belangen een rol spelen dan uw eigen belang. De verzekeringscoach werkt voor u en daarom betaalt u hem ook. Geen onzichtbare kosten en geen kleine lettertjes. Voor u wordt zo duidelijk wat u waarvoor betaalt aan wie. Dat is onze filosofie.

Heeft deze filosofie uw opmerkzaamheid gewekt, neem dan contact op. Onze coach legt graag uit hoe wij werken en waarom wij altijd goedkoper zijn.

Diensten

Particuliere verzekeringen
Bedrijfsverzekeringen
ZZP verzekeringen
Financiering
Coaching & Advies

Verzekeren

Autoverzekering
Gezinspakket
Uitvaartverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering

Hypotheek

Hypotheek Amstenrade & omgeving
Overwaarde hypotheek
Starterslening
Maximale hypotheek
Actuele hypotheekrentes

Klantenservice

Terugbelservice
Afspraak maken
Schade melden
Klacht melden
Downloads